Hoe wij werken:

We luisteren naar jouw verhaal, duiken in de materie en komen snel tot de kern in onze rapid prototyping sessies. Geen eindeloze discussies via de mail of lange meetings. Wel samen om tafel met de juiste mensen in een workshop setting. Zo creëren we de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal. Efficiëntie, creativiteit én focus in één!!

FASE 0

Voorbereiding

Om een verandertraject succesvol te implementeren, is altijd ook een gedragsverandering van de medewerkers vereist. Maar je bereikt niet iedereen als je één mailtje naar alle collega’s verstuurd. In een intakegesprek bespreken wij de huidige situatie om alle details te begrijpen. 

FASE 1

Samen snel tot de kern in een workshop setting

Of het nu gaat om een groot verandertraject of de juiste tone of voice voor die ene animatie. We beginnen altijd met een rapid prototyping sessie met de klant aan tafel. Altijd binnen 4u tot het Aha-moment komen, dat is onze grootste kracht! (En ja, dat is zeker indrukwekkend) 

FASE 2

Popcorn moment

We werken het briljante masterplan nadien nog mooi uit en zorgen voor een digitale versie waar jullie verder op kunnen borduren. Onze project manager stuurt het naar je op. 

FASE 3

Launch & monitoring!

Onze project manager of consultant zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is. Klanten beschrijven ons als flexibel en goede luisteraars. Dat is belangrijk in elk traject en dragen we ook uit in alle onze projecten, klein of groot.  

Stuur ons een bericht.

We denken graag met je mee!