Steengoede Content voor jouw Interne Communicatie

Effectief

Jij hebt een doel voor ogen. Dat begrijpen we volledig. Wij weten wat werkt om jouw doelen te bereiken met ijzersterke communicatie. Daarbij kunnen we je helpen om de resultaten meetbaar te maken.

Duidelijk

Een complex onderwerp uit te leggen? Duidelijkheid zit in ons DNA. Complexe zaken helder maken is al meer dan 15 jaar de kern van ons bestaan. Geen Jip & Janneke, maar gewoon: duidelijk. 

Snel

We begrijpen dat jij geen maanden de tijd hebt. Met onze unieke aanpak zijn we razendsnel en krijg je meteen resultaat. Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw content snel live staat.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.

Content op
aanvraag

Op zoek naar steengoede content? Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 1000 tevreden klanten, zit je bij ons goed. Wij zijn experts in het helder uitleggen van complexe materie in één middel. In een 4 uur durende storyboard sessie zetten we samen het concept op. Na jouw akkoord gaan we aan de slag en houden we je op de hoogte van de voortgang. Met feedback rondes zorgen we ervoor dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Binnen 2 tot 3 weken kun jij live!

Campagnes

Mensen in grote groepen inspireren om actie te ondernemen? Vaak is één nieuwsbrief of video niet genoeg. Samen creëren we alle media die je nodig hebt om jouw verandering duidelijk en inspirerend te communiceren. Op een creatieve manier die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie. Twijfel je nog over welke middelen het beste zijn? Geen zorgen, we kunnen je helpen. Met een explanation map workshop brengen we samen in kaart welke informatie jouw doelgroep nodig heeft en welke media daar het meest geschikt voor zijn.

Wij geloven in de kracht van

GAMIFICATION

Meer informatie

GAMIFICATION

Gamification motiveert medewerkers met leuke beloningen, empowerment en positieve vibes. Directe feedback en competitie houden ze geboeid en gemotiveerd om te groeien en nieuwe gewoontes eigen te maken.

VISUAL STORYTELLING

Meer informatie

VISUAL STORYTELLING

Mensen zijn van nature visueel ingesteld en hebben een natuurlijke affiniteit met verhalen. Door deze twee te combineren, wordt jouw boodschap levendig en blijft deze beter hangen.

PERSONALISATIE

Meer informatie

PERSONALISATIE

Bij personalisatie draait alles om een boodschap op maat. We bieden relevante content die aansluit bij de interesses en behoeften, waardoor betrokkenheid wordt vergroot. Het gevoel van erkenning en relevantie zorgt voor positieve reacties.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!

Twijfel je nog over welke communicatiemiddelen het meest effectief zijn voor jouw boodschap? Geen zorgen, we staan klaar om je te adviseren!