Boek interne communicatie

Verander Communicatie

De wereld verandert constant, en bedrijven moeten steeds sneller innoveren om de concurrentie voor te blijven. Dat vraagt om gedragsverandering van de medewerkers. En dat lukt alleen als je iedereen op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt. Interne communicatie is daarom belangrijker dan ooit.

Maar verander strategie is vaak vaag en complex. Niet echt motiverend voor medewerkers.. Met één e-mail of nieuwsbrief ga je niet iedereen meekrijgen. 

Tijd om interne blabla te veranderen in duidelijke, relevante interne communicatie. Waarmee je aha-momenten creëert in plaats van verwarring en zo gedragsverandering stimuleert. In ons boek over Interne Communicatie bij Verandering nemen we je stap voor stap mee in de juiste aanpak.

Ben jij klaar voor de transformatie van Interne BlaBla naar heldere effectieve Interne Communicatie

Ons boek neemt je stap voor stap mee in de juiste aanpak voor Interne Communicatie bij verandering
Ebook Interne Communicatie

Ontvang het Interne Communicatie Boek per mail

Engelstalig e-book

Maak kennis met ForWWard

In ons Interne Commuicatie Boek maak je kennis met een fictief bedrijf, ForWWard, om de theorie over interne communicatie en verandermanagement duidelijk uit te leggen. Ontmoet Jan, de nieuwe interne communicatiemanager. Hij is verantwoordelijk voor verschillende verandertrajecten en elke uitdaging brengt hem dichter bij de oplossing – stap voor stap, hoofdstuk na hoofdstuk.

Waarom ForWWard & Jan?

De privacy van onze klanten is essentieel, en hun gevoelige interne informatie mag de bedrijfsmuren niet verlaten. Dit is een belangrijk principe in onze manier van werken met interne communicatie en verandercommunicatie. Om die reden hebben we echte klantcases geanonimiseerd en ForWWard en Jan gecreëerd.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met jouw interne communicatie of verandercommunicatie?

Bij Funk-e begrijpen we als geen ander dat veranderingen in het bedrijfsleven aan de lopende band plaatsvinden. Maar hey, we snappen ook dat het doorvoeren van die veranderingen soms voelt als een wilde achtbaanrit. Daarom zijn wij dé experts in verandercommunicatie en we zijn maar wat trots op onze gave om grote groepen mensen te inspireren om uit hun comfortzone te stappen.