ONS BOEK

INTERNE BLABLA... NAAR DIGITALE AHA!

INTERNE BLABLA... NAAR DIGITALE AHA!

De wereld verandert constant, en bedrijven moeten steeds sneller innoveren om de concurrentie voor te blijven. Dat vraagt om gedragsverandering van de medewerkers. En dat lukt alleen als je iedereen op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt. Interne communicatie is daarom belangrijker dan ooit.

Maar verander strategie is vaak vaag en complex. Niet echt motiverend voor medewerkers.. Met één e-mail of nieuwsbrief ga je niet iedereen meekrijgen. 

Tijd om interne blabla te veranderen in duidelijke, relevante interne communicatie. Waarmee je aha-momenten creëert in plaats van verwarring en zo gedragsverandering stimuleert. In ons boek over Interne Communicatie bij Verandering nemen we je stap voor stap mee in de juiste aanpak.

MAAK KENNIS MET

FORWWARD

In ons Interne Commuicatie Boek maak je kennis met een fictief bedrijf, ForWWard, om de theorie over interne communicatie en verandermanagement duidelijk uit te leggen. Ontmoet Jan, de nieuwe interne communicatiemanager. Hij is verantwoordelijk voor verschillende verandertrajecten en elke uitdaging brengt hem dichter bij de oplossing – stap voor stap, hoofdstuk na hoofdstuk.

Waarom ForWWard & Jan?

De privacy van onze klanten is essentieel, en hun gevoelige interne informatie mag de bedrijfsmuren niet verlaten. Dit is een belangrijk principe in onze manier van werken met interne communicatie en verandercommunicatie. Om die reden hebben we echte klantcases geanonimiseerd en ForWWard en Jan gecreëerd.

Ontvang het Interne Communicatie Boek per mail

Voor communicatie professionals