Een complex proces uitleggen in één oogopslag? Dat kan met onze (interactieve) infographics. Met herkenbare illustraties en duidelijke teksten maken we jouw onderwerp snel duidelijk
Een infographic is bij uitstek het middel om snel overzicht te geven, maar tegelijkertijd gedetailleerde informatie te bieden en de diepte in te duiken.

Onze infographic: duidelijk en concreet

Combineer illustratie en tekst voor het juiste begrip

Doordat een infographic beeld en tekst combineert, heeft jouw doelgroep meteen een overzicht van wat de bedoeling is. En omdat je een infographic rustig kunt lezen, biedt het ook de ruimte voor gedetailleerde informatie over jouw complexe onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de stappen van een nieuw proces binnen digitale transformatie.

Wist je dat herkenbaarheid essentieel is om je interne verandering succesvol te maken? Een (interactieve) infographic is breed inzetbaar. Je kunt het bijvoorbeeld zowel digitaal als offline verspreiden, in allerlei formaten en op verschillende digitale platforms. Daarmee is het bij uitstek het juiste middel om voor een campagne in verschillende vormen in te zetten. Zo kun je je boodschap verspreiden middels een e-mail, een poster en een hand-out.

Alles kan!

Welke stijl
past bij
jou

Welke stijl past bij jou

Bij een eigen stijlontwikkeling kun je kiezen uit twee typen: Basic of Extended.

Hoe uitgebreid jouw stijl is, is afhankelijk van hoeveel en wat voor typen media je wilt. Een infographic is bijvoorbeeld statisch, terwijl een animatie bewegend is en een e-learning interactief.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten. Onze account managers helpen je graag!

CUSTOM BASIC

Een eigen uitstraling, maar minder tijd of budget? Ga voor een Basic illustratiestijl, die bij jouw wensen en huisstijl
past.

CUSTOM EXTENDED

Is realisme belangrijk? Of wil je echt overtuigen? Met jouw unieke Extended stijl komt elke situatie
helemaal tot leven.

Wil je ook een eigen stijl laten ontwikkelen die perfect past bij jouw huisstijl en boodschap?

Neem contact met ons op: