Animatie laten maken?

HOE WIJ WERKEN WERKT

Sta jij voor de uitdaging om een ingewikkeld onderwerp intern te communiceren? Of wil je jouw klanten op de hoogte stellen van een nieuwe ontwikkeling? Leg het kort en krachtig uit in een animatie video!

Bel ons op +31 10 4132734

Duidelijke boodschap

Wij gebruiken herkenbare situaties en visual storytelling, zodat jouw doelgroep de boodschap makkelijk begrijpt. Geen verwarring, geen ingewikkelde presentaties, alleen duidelijke communicatie!

Snel resultaat

Wij begrijpen de waarde van jouw tijd. Ons snelle en gestroomlijnde proces zorgt ervoor dat het script en storyboard van jouw video binnen 4 uur klaar zijn. In slechts 3 weken is jouw animatie af!

Effectief

Onze media trekt de aandacht en maakt een blijvende indruk. Of het nu in je eigen huisstijlkleuren is of in een unieke visuele stijl, onze animaties staan ver boven saaie PowerPoint presentaties of lange e-mails.

Video afspelen

CONCEPT KLAAR IN 4 uur!

In slechts 4 uur creëren we samen het script en storyboard van jouw animatie. Bij onze Art Director en Explainer ben je in de beste handen. In een interactieve sessie komen zij tot de kern en komen jullie samen tot een eerste concept. Binnen 3 weken is jouw animatie klaar voor gebruik!

Basic Animatie

Extended Animatie

Custom Stijl

Meer dan duizend tevreden klanten.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.
FLUOR
Internal Communication
Lees verder
De samenwerking sfeer is enorm effectief en prettig. Er is veel persoonlijke aandacht en het Funk-e team past zich makkelijk aan wanneer er veranderingen plaatsvinden.
Gemeente Woerden en Oudewater
Martine
Lees verder
Ontzettend knap hoe Funk-e moeilijke thema's kan omtoveren in begrijpelijke animaties.

Stuur ons een bericht.

We denken graag met je mee!