Met een uitleganimatie van Funk-e zorg je ervoor dat jouw doelgroep jouw boodschap begrijpt. Snel, helder en eenvoudig!

Waarom een animatie?

Ingewikkelde onderwerpen simpel uitleggen!
Sta jij voor de uitdaging om een ingewikkeld onderwerp intern te communiceren? Of wil je jouw klanten of partners op de hoogte stellen van een nieuwe ontwikkeling? Leg het dan kort en krachtig uit in een uitleganimatie!
Een animatie maakt jouw onderwerp visueel. Karakters en herkenbare situaties zorgen ervoor dat jouw doelgroep het onderwerp veel makkelijker kan begrijpen. En zo bespaar je iedereen lange lappen tekst of ingewikkelde presentaties!
Ook helpt een uitleganimatie om de aandracht van je doelgroep te trekken. Een kleurrijke animatie in je eigen huisstijl valt immers veel meer op dan een saaie tekst in een mailtje. Simpel, toch?

Bekijk voorbeelden van animatie

Hoe werken wij?

Script & storyboard van jouw animatie binnen 4 uur klaar!
Het liefst wil je natuurlijk dat jouw nieuwe animatie zo snel mogelijk af is. En dat snappen wij heel goed! Daarom hebben wij bij Funk-e een vast proces ontwikkeld voor het maken van een animatie. Wij plannen een sessie van 4 uur in. Tijdens deze sessie bespreken we niet alleen wat er precies moet worden uitgelegd in jouw nieuwe animatie. We maken ook direct een script en een storyboard!
Op die manier kun je gelijk feedback geven. En kunnen wij daarna aan de slag met het uitwerken van jouw uitleganimatie. Wij werken daarbij met drie verschillende stijlen animaties. Van een basic stijl in jouw huisstijl kleuren tot een unieke visuele stijl, het kan allemaal!

Veranderingen intern communiceren

Ook verandertrajecten leg je simpel uit met een animatie!
Uitleganimaties zijn de ideale manier om een complex onderwerp op een simpele manier uit te leggen. En dat geldt natuurlijk ook voor verandertrajecten die je intern wilt communiceren! Denk bijvoorbeeld aan digitale transformatie, de implementatie van een nieuwe strategie of de invoering van een nieuwe wet- en regelgeving.
Wij maken daarom niet alleen losse animaties maar gebruiken uitleganimaties ook in onze interne communicatiecampagnes. Op die manier bereiken we jouw interne doelgroepen met jouw boodschap en zorgen we ervoor dat het verandertraject goed kan worden geïmplementeerd. Ook verzorgen wij diverse andere media, zoals bijvoorbeeld infographics, om het verandertraject effectief intern te communiceren.

Neem contact met ons op

Plan een intake gesprek in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.