Airbus Foundation Self Development Booklet voor kinderen

Jongeren inspireren en stimuleren.

De Airbus Foundation zet zich al jaren in om duizenden kinderen en jongeren te bereiken. Hun doel? Deze jongens en meisjes inspireren om hun dromen na te jagen. Al jaren werken we samen met Airbus Foundation en samen hebben we veel toffe, innovatieve projecten gedaan. 

Onze missie: tieners van 12 tot 15 jaar enthousiasmeren over hun persoonlijke ontwikkeling en aanzetten tot actie op dit gebied, door middel van een zelfontwikkeling doe-boek.

De uitdaging

Tieners enthousiasmeren

Hoe kunnen we jongeren in de leeftijd van 12 tot 15 echt raken en motiveren? Hoe nemen ze informatie het beste tot zich en hoe kunnen we deze jongeren inspireren?

Welke visuele uitstraling sluit aan op de illustratieve stijl van de Airbus Foundation (oorspronkelijk voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud) en spreekt jongeren van 12 tot 15 jaar aan?

Inclusiviteit staat hoog in het vaandel bij de Airbus Foundation. In de breedste zin van het woord. Hoe zorgen we ervoor dat alle jongeren zich aangesproken voelen door dit boek, en ook in staat zijn het te gebruiken? Ongeacht hun afkomst of achtergrond.

Airbus Foundation Self Development boek content

Game changers in deze case

Visual storytelling

Visuele elementen helpen complexe concepten makkelijker te begrijpen. Beelden wekken emoties op en zorgen voor een diepere connectie waardoor de jongeren zich sneller geïnspireerd voelen.

Interactief

Interactieve opdrachten bieden jongeren de mogelijkheid om de besproken concepten direct toe te passen in hun dagelijks leven. De opdrachten zijn ontworpen in samenwerking met een science engagement specialist.

Inclusief

Het boek is vertaald in 4 talen en geschikt gemaakt voor zowel online als offline gebruik. Het kan zowel door individuele lezers als door docenten of coaches worden gebruikt. Inclusiviteit was een belangrijk aspect bij het ontwerpen van illustraties, tekst en oefeningen.

Airbus Foundation boek diversiteit communicatie

Onze aanpak

Een self-development boek

Samen met de Airbus Foundation en een science engagement expert die alles weet over jongeren en hoe ze informatie verwerken, hebben we dit self-development boek gemaakt. Dit boek staat bomvol met leuke uitdagingen en activiteiten die jongeren inspireren en aanzetten om zelf te werken aan hun eigen ontwikkeling en groei. We hebben ons huiswerk goed gedaan, door grondig onderzoek te doen naar visuele trends en wat jongeren nodig hebben om te leren, om er zeker van te zijn dat het boek écht aansluit bij wat deze groep nodig heeft en interessant vindt.

Personalisatie

Online & offline in meerdere talen

Dit self-development boek is een super interactieve en visueel pakkende tool die jongeren inspireert en helpt bij het ontdekken van hun krachten en zwakke plekken. Het stimuleert zelfbewustzijn en leert ze vaardigheden die onmisbaar zijn in onze snelle, veranderende wereld. Het boek is digitaal beschikbaar, maar kan ook geprint worden door leraren en andere invloedrijke figuren die veel met jongeren omgaan. En het mooiste is: het is vertaald in verschillende talen, zoals Engels, Duits, Frans en Spaans, zodat jongeren over de hele wereld er gebruik van kunnen maken.

Airbus Foundation boek cover meertalig

Het resultaat

Inspirerende content die aanzet tot actie

Het self-development boek is een van de producten die de Airbus Foundation gratis aanbiedt, en waar ze ontzettend trots op zijn. Het boek wordt wereldwijd gebruikt, is veelzijdig en voor iedereen, beschikbaar in digitale vorm en ook als papieren versie, te gebruiken door jongeren zelf of door leraren of coaches. Het kan zodoende jongeren over de hele wereld bereiken en inspireren. Dankzij de interactieve, speelse opzet voelen jongeren zich echt betrokken en hebben ze zin om aan hun eigen groei te werken.

Het self development boek is beschikbaar op de website van de Airbus Foudation.

Meer dan duizend tevreden klanten

[vc_row full_width="stretch_row" css=".vc_custom_1684327596491{margin-top: 30px !important;padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-color: #330072 !important;}" woodmart_css_id="6464cca7055fe" responsive_spacing="eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2NDY0Y2NhNzA1NWZlIiwic2hvcnRjb2RlIjoidmNfcm93IiwiZGF0YSI6eyJ0YWJsZXQiOnt9LCJtb2JpbGUiOnt9fX0=" mobile_bg_img_hidden="no" tablet_bg_img_hidden="no" woodmart_parallax="0" woodmart_gradient_switch="no" woodmart_box_shadow="no" wd_z_index="no" woodmart_disable_overflow="0" row_reverse_mobile="0" row_reverse_tablet="0"][vc_column][vc_column_text woodmart_inline="no" text_larger="no"]
ONZE PARTNERS
[/vc_column_text][vc_custom_heading text="Duizenden blije Funk-e klanten!" font_container="tag:h2|font_size:45|text_align:center|color:%23ffffff" use_theme_fonts="yes"][vc_row_inner css=".vc_custom_1684136708742{padding-right: 100px !important;padding-left: 100px !important;}" woodmart_css_id="6461e2fa1fbf3" responsive_spacing="eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2NDYxZTJmYTFmYmYzIiwic2hvcnRjb2RlIjoidmNfcm93X2lubmVyIiwiZGF0YSI6eyJ0YWJsZXQiOnt9LCJtb2JpbGUiOnsicGFkZGluZy1yaWdodCI6IjAiLCJwYWRkaW5nLWxlZnQiOiIwIn19fQ==" mobile_bg_img_hidden="no" tablet_bg_img_hidden="no" woodmart_parallax="0" woodmart_gradient_switch="no" woodmart_box_shadow="no" wd_z_index="no" woodmart_disable_overflow="0" row_reverse_mobile="0" row_reverse_tablet="0"][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"] [/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
Shop