Video afspelen
In een wereld die steeds sneller verandert is interne communicatie belangrijker dan ooit. Daarom maken wij interne communicatie efficiënt en meetbaar.

Gespecialiseerd in radicaal eenvoudige uitleg, visuele content, campagnes en strategische communicatieprogramma’s rondom organisatieverandering. Dankzij onze unieke, hands-on aanpak zijn we in staat om grote veranderingen razendsnel duidelijker en slimmer te communiceren.

wat kunnen we voor jou betekenen?

Airbus Foundation boek diversiteit communicatie

CONTENT & CAMPAGNES

Self Development Booklet Airbus Foundation

iPhone in Hand Mockup Dura Vermeer AR

CONTENT & CAMPAGNES

Non-verbale poster serie Dura Vermeer

20210316_abb_progress-ds

VERANDERCOMMUNICATIE

Nieuwe Identiteit
ABB Group

20210322_wshd_cover-ds

VERANDERCOMMUNICATIE

De Omgevingswet
Waterschap HD

20210315_parlan_header-ds

VERANDERCOMMUNICATIE

Digitale Transformatie
Parlan Jeugdhulp

Stedin proces Animatie Interactief button Ariba

CONTENT & CAMPAGNES

Interactieve Animatie
Stedin

Meer dan duizend tevreden klanten.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.
FLUOR
Internal Communication
Lees verder
De samenwerking sfeer is enorm effectief en prettig. Er is veel persoonlijke aandacht en het Funk-e team past zich makkelijk aan wanneer er veranderingen plaatsvinden.
Gemeente Woerden en Oudewater
Martine
Lees verder
Ontzettend knap hoe Funk-e moeilijke thema's kan omtoveren in begrijpelijke animaties.

WERKWIJZE

We luisteren naar jouw verhaal, duiken in de materie en komen snel tot de kern in onze rapid prototyping sessies. Geen eindeloze discussies via de mail of lange meetings. Wel samen om tafel met de juiste mensen in een workshop setting. Zo creëren we de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal. Efficiëntie, creativiteit én focus in één!!

FASE 0

Voorbereiding

Om een verandertraject succesvol te implementeren, is altijd ook een gedragsverandering van de medewerkers vereist. Maar je bereikt niet iedereen als je één mailtje naar alle collega’s verstuurd. In een intakegesprek bespreken wij de huidige situatie om alle details te begrijpen. 

FASE 1

Samen snel tot de kern in een workshop setting

Of het nu gaat om een groot verandertraject of de juiste tone of voice voor die ene animatie. We beginnen altijd met een rapid prototyping sessie met de klant aan tafel. Altijd binnen 4u tot het Aha-moment komen, dat is onze grootste kracht! (En ja, dat is zeker indrukwekkend) 

FASE 2

Popcorn moment

We werken het briljante masterplan nadien nog mooi uit en zorgen voor een digitale versie waar jullie verder op kunnen borduren. Onze project manager stuurt het naar je op. 

FASE 3

Launch & monitoring!

Onze project manager of consultant zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is. Klanten beschrijven ons als flexibel en goede luisteraars. Dat is belangrijk in elk traject en dragen we ook uit in alle onze projecten, klein of groot.  

Stuur ons een bericht.

We denken graag met je mee!