Complexe onderwerpen simpel en duidelijk uitleggen kan nogal eh…complex zijn. Het is vaak veel en meestal heeft niet iedereen dezelfde informatie nodig. Wij helpen jou om jouw interne doelgroepen met de juiste boodschappen te bereiken!
EXPLANATION MAP

Wij brengen jouw onderwerpen & de
ideale media in kaart.

In een sessie van twee uur vertel jij ons wat je precies allemaal wilt uitleggen aan maximaal drie doelgroepen. Je hoeft daarbij geen rekening te houden met een duidelijke verhaallijn of de juiste boodschap. Dat doen wij! Zodra we genoeg informatie hebben verzameld, gaan wij aan de slag en brengen alles in kaart. Je ontvangt dan een Explanation Map van ons. Dat is een overzicht met alle communicatiemiddelen, boodschappen en de juiste volgorde om jouw onderwerp helder uit te leggen!

Wij maken ook de juiste communicatiemiddelen voor je.
Als je dat wilt.

Wij maken ook de juiste communicatiemiddelen voor je. Als je dat wilt.

De Explanation Map is geheel vrijblijvend. Dat betekent dat je van ons een overzicht met alle benodigde communicatiemiddelen ontvangt, en dat wij niet boos zijn als je ervoor kiest om ze niet door ons te laten maken. Maar natuurlijk staan we voor je klaar en maken met plezier alles wat je nodig hebt! Van infographics of specifieke afbeeldingen tot animaties, het kan allemaal.

Interesse? Plan nu jouw Explanation Map sessie!

Geheel vrijblijvend. Beloofd!

Neem contact met ons op

Plan een intake gesprek in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.