DEEP-DIVE

HOE HET BEGINT

In een deep-dive kijken we samen naar de uitdaging waar je voor staat. Dat doen we snel, duidelijk en effectief. Zodat elke communicatie uitdaging, hoe complex ook, wordt teruggebracht tot iets waar we mee kunnen werken. Van Uhhh… naar Aha dus! 

waarom starten met een DEEP-DIVE?

Tijdens de deep-dive gaan we samen onder andere op zoek naar het doel van je communicatie(campagne), wanneer deze succesvol is en wie je doelgroepen zijn. Pas als je dit helder hebt, kun je een duidelijk plan opstellen waarbij je er zeker van bent dat je je medewerkers effectief zal bereiken. Met de juiste informatie, op het juiste moment via het juiste kanaal.  

Lees in onze blog waarom het belangrijk is om eerst het probleem goed te begrijpen. 

HOE?

Als je contact met ons opneemt, stellen we je een aantal korte vragen om erachter te komen wie jou het beste verder kan helpen. We geloven dat we onze Funk-e mensen altijd in hun kracht moeten zetten. De juiste Funk-e’er wordt dan gekoppeld aan jouw project.  Voor het beste resultaat!

Eén van onze consultants vraagt jouw het hemd van het lijf over jouw interne verandering en waarom er veranderd moet worden. Daarbij gaan we het nog niet hebben over hoe het eruit gaat zien, maar focussen we op het probleem.

Op basis hiervan kunnen we je een goed advies geven over hoe je je communicatie(campagne) het beste aan kunt pakken.  

Op basis van de inzichten uit het interview brengt onze consultant een advies uit over het pad dat we moeten bewandelen. Misschien kunnen we meteen aan de slag met het maken van middelen, of is er eerst nog een doelgroep onderzoek nodig. Samen spreken jullie dit door en maken we de laatste aanpassingen. 

Daarna kunnen we aan de slag. Afhankelijk van het plan dat we samen hebben opgesteld, doen we eerst meer onderzoek naar je doelgroepen, kanalen of manieren om te meten. Vaak kunnen we parallel daaraan al beginnen met het maken van de eerste middelen. Want net als jij zien we graag snel resultaat! 

Meer dan duizend tevreden klanten.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.
FLUOR
Internal Communication
Lees verder
De samenwerking sfeer is enorm effectief en prettig. Er is veel persoonlijke aandacht en het Funk-e team past zich makkelijk aan wanneer er veranderingen plaatsvinden.
Gemeente Woerden en Oudewater
Martine
Lees verder
Ontzettend knap hoe Funk-e moeilijke thema's kan omtoveren in begrijpelijke animaties.