De zomer is de perfecte tijd om opnieuw de focus te leggen op die zaken die tijdens de hectiek van het jaar zijn blijven liggen. Dat begrijpen we bij Funk-e helemaal en om je op weg te helpen, hebben we een exclusieve zomeractie.

Let op: Deze korting kan alleen gegeven worden als de storyboard sessie plaatsvindt tussen 1 juli en 20 augustus 2023.

ANIMATIES 20%

In een uitleg animatie combineren we relevante informatie met herkenbare situaties die direct de aandacht van jouw doelgroep trekken. Binnen 75 seconden leggen we jouw onderwerp helder en concreet uit!

INFOGRAPHIC 15%

Wil je jouw boodschap in één oogopslag duidelijk maken? Dat kan heel overzichtelijk in een infographic. Die kun je dan ook direct op meerdere plekken inzetten om al jouw interne doelgroepen te bereiken: in de mail, als poster boven het koffiezetapparaat…

Ons Specialisme

Bij Funk-e zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van interne communicatie tijdens veranderingen. Daarnaast hebben we talloze workshops georganiseerd om je voor te bereiden op de grootste verandering die eraan komt: AI!

Daarbovenop is onze drijvende kracht nog steeds het op een simpele en effectieve manier uitleggen van complexe boodschappen via animaties, illustraties en infographics. Met ons team van explainers en art directors leveren we dagelijks prachtige producties af. En dat doen we snel!

Video afspelen

Plan vandaag nog een project intake in!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw animatie of infographic te bespreken, en maak gebruik van de zomer korting. Vul het contact formulier hieronder in, stuur een mailtje naar info@funk-e.nl of bel ons op +31 10 60 03 750

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Neem contact op