Effectieve Verandercommunicatie

Wij brengen rust en duidelijkheid in jouw constant veranderende organisatie.

In een wereld die steeds sneller verandert, is heldere en effectieve communicatie niet langer een luxe – het is een noodzaak. Veranderingen kunnen uitdagend en soms zelfs beangstigend zijn voor medewerkers. Wij zijn hier om de overgang niet alleen vlotter, maar ook zinvoller te maken. Wij specialiseren ons in verandercommunicatie: het kunstige proces van het begeleiden van organisaties en hun teams door verandertrajecten heen, met behulp van duidelijke en inspirerende communicatie.

Ons doel? Ervoor zorgen dat elke betrokkene in jouw organisatie precies begrijpt wat de veranderingen inhouden, waarom ze plaatsvinden, en hoe ze op een positieve manier kunnen bijdragen. We maken het proces transparant en betrekken jouw team op een manier die vertrouwen en enthousiasme opbouwt.

Verandering is geen bron van stress, maar een kans voor groei!

Hoe wij helpen:

SLIM

SNEL

GEMAKKELIJK

EFFECTIEF

SCHAALBAAR

DUIDELIJK

Onze diensten zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw verandertrajecten en bedrijfstransformaties, of het nu gaat om cross-functionele initiatieven of complete transformatie van de werkplek.

Strategisch Communicatie Advies & Consulting:

Wij bieden deskundige begeleiding bij communicatie in verandertrajecten, met een scherp oog voor strategie en uitvoering.

We beginnen meteen, met gebruik van beschikbare tools, en streven naar meetbare resultaten.

Onze aanpak rust op drie fundamenten:

STRATEGIE

Strategie

We werken naar succes door een strategisch raamwerk te gebruiken dat ons helpt om communicatie doelstellingen te vertalen naar meetbare resultaten.

CONTENT

Content

Of het nu gaat om complexe onderwerpen of brede initiatieven, wij maken jouw boodschap kristalhelder. Onze experts creëren content die precies de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep.

DATA

Data

We integreren naadloos met jouw bestaande infrastructuur en tools, waardoor we snel en efficiënt kunnen handelen. We verzamelen en analyseren data om continu te leren en onze strategieën te optimaliseren, zodat je altijd weet wat werkt en wat aandacht nodig heeft.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.

Meer dan 10 jaar ervaring:

Met meer dan een decennium aan expertise in interne communicatie, hebben we bewezen strategieën en technieken ontwikkeld die werken. We kennen de ins en outs van effectieve communicatie als geen ander, en dat zie je terug in onze resultaten.

Hands-on & Gestructureerde aanpak:

Niet lullen maar poetsen. Onze Rotterdamse professionals steken de handen uit de mouwen en werken samen met jouw team aan een soepele implementatie van de communicatiestrategie. We brengen structuur in wat soms chaotisch kan lijken, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Een team van getalenteerde mensen:

Ons team bestaat uit creatieve denkers én zakelijke experts. Of het nu gaat om het ontwerpen van een inspirerende campagne of het uitwerken van een gedetailleerd communicatieplan, we combineren creativiteit met strategisch inzicht om de beste resultaten te bereiken.

Daarom kies je voor Funk-e als partner bij verandercommunicatie

Hoe ziet de start van een traject eruit?

STAP 1.

Intake gesprek

We starten met een uitgebreide intake. Onze Communicatie Adviseur vraagt je het figuurlijke hemd van het lijf, om zo jouw situatie en probleem heel erg goed te begrijpen. Samen definieer je wanneer jij succesvol bent.

STAP 2.

Probleem analyse & advies

De Communicatie Adviseur stelt een steengoede probleem analyse op en een geadviseerd plan van aanpak, volledig op maat. Dit gaat jou helpen succesvol te communiceren. 

STAP 3.

Start traject

Jij bepaalt zelf of je het plan (deels) wilt uitbesteden, of zelf aan de slag wilt. We bieden verschillende mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen. Zo is er altijd iets dat past bij jouw organisatie en case. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan een intake

We denken graag met je mee!