Communicating Change: Transforming Internal Blabla into Digital Aha!

In onze snel veranderende wereld moeten bedrijven steeds sneller innoveren om de concurrentie voor te blijven. Maar elk verandertraject vereist ook een gedragsverandering van de medewerkers. En dat lukt alleen als je iedereen op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt. Interne communicatie is daarom belangrijker dan ooit.
Echter blijven veranderstrategieën vaak vaag en zijn daarom niet erg motiverend voor medewerkers. In plaats van gesegmenteerde en persoonlijke communicatie moeten ze het vaak doen met één mailtje dat naar iedereen wordt gestuurd. De kans dat iedereen daarna precies weet wat er van hem of haar wordt verwacht? Heel klein.
Interne communicatie bij verandermanagement kan en moet dus beter. Tijd om interne blabla te veranderen in duidelijke en relevante informatie voor de betrokken medewerkers. Zo zorg je voor een aha-moment in plaats van verwarring, en bereik je een gedragsverandering en een efficiënte implementatie van jouw verandertraject. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom delen wij onze ervaringen en tips in ons boek Communicating Change: Transforming Internal Blabla into Digital Aha!

Ben jij klaar voor de transformatie van interne blabla naar
digitale aha? Download ons gratis eboek (Engels)!

Schrijf me in!

Vul het contactformulier in en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief om het eboek te downloaden. Binnen enkele minuten ontvang je een bevestiging en het boek per mail. Niets ontvangen? Check je spam!

Maak kennis met ForWWard. En Jan.

Om de theorie in ons boek duidelijk uit te leggen, hebben wij een fictief bedrijf bedacht: ForWWard. De nieuwe interne communicatie manager Jan is verantwoordelijk voor een aantal verandertrajecten en staat voor een grote uitdaging. Per hoofdstuk komt hij een stapje dichter bij de oplossing.
Waarom een fictief bedrijf in plaats van echte klant cases?
Wij respecteren de privacy van onze klanten. En omdat onze opdrachtgevers ons inschakelen voor interne communicatie gaat het ook meestal om interne informatie. Die dus niet voor de buitenwereldis bedoeld, ook niet in een boek. Klinkt logisch, toch? Daarom hebben wij echte klant cases geanonimiseerd en ForWWard bedacht. En Jan.
[vc_row full_width="stretch_row" css=".vc_custom_1684327596491{margin-top: 30px !important;padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-color: #330072 !important;}" woodmart_css_id="6464cca7055fe" responsive_spacing="eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2NDY0Y2NhNzA1NWZlIiwic2hvcnRjb2RlIjoidmNfcm93IiwiZGF0YSI6eyJ0YWJsZXQiOnt9LCJtb2JpbGUiOnt9fX0=" mobile_bg_img_hidden="no" tablet_bg_img_hidden="no" woodmart_parallax="0" woodmart_gradient_switch="no" woodmart_box_shadow="no" wd_z_index="no" woodmart_disable_overflow="0" row_reverse_mobile="0" row_reverse_tablet="0"][vc_column][vc_column_text woodmart_inline="no" text_larger="no"]
ONZE PARTNERS
[/vc_column_text][vc_custom_heading text="Duizenden blije Funk-e klanten!" font_container="tag:h2|font_size:45|text_align:center|color:%23ffffff" use_theme_fonts="yes"][vc_row_inner css=".vc_custom_1684136708742{padding-right: 100px !important;padding-left: 100px !important;}" woodmart_css_id="6461e2fa1fbf3" responsive_spacing="eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2NDYxZTJmYTFmYmYzIiwic2hvcnRjb2RlIjoidmNfcm93X2lubmVyIiwiZGF0YSI6eyJ0YWJsZXQiOnt9LCJtb2JpbGUiOnsicGFkZGluZy1yaWdodCI6IjAiLCJwYWRkaW5nLWxlZnQiOiIwIn19fQ==" mobile_bg_img_hidden="no" tablet_bg_img_hidden="no" woodmart_parallax="0" woodmart_gradient_switch="no" woodmart_box_shadow="no" wd_z_index="no" woodmart_disable_overflow="0" row_reverse_mobile="0" row_reverse_tablet="0"][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"] [/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
Shop