Duidelijk

We zijn consultants en creatieven met een passie voor duidelijke communicatie. Sinds 2009 hebben we duizenden klanten geholpen hun verhaal helder uit te leggen. En dat zonder ‘mysterieus’ creatief proces, maar duidelijk vanaf de start. 

Visueel sterk

Vanaf het begin doen we alles live. Scripts schrijven, storyboards tekenen, concepten bedenken samen met onze klanten, on the spot en binnen 4 uur. Door ideeën samen visueel te maken, kunnen we snel schakelen en doen we het echt samen. 

Effectief

We hebben het vertrouwen gewonnen van grote organisaties. Want wat we doen, doen we effectief. Communicatie is pas goed als we op een schaalbare manier een grote groep mensen kunnen engageren. En dat meten we! 

Hoe wij werken... werkt!

Visualiseren van complexe informatie zit in ons DNA! We maken complexe onderwerpen boeiend en begrijpelijk. Dat doen we met pakkende en creatieve campagnes en content die passen bij jouw doelgroep en gedragsverandering stimuleert. Perfect om je boodschap te verspreiden en een goed gesprek te starten bij de koffieautomaat!

Hoe?

We luisteren naar jouw verhaal, duiken in de materie en komen snel tot de kern in onze rapid prototyping sessies. Geen eindeloze discussies via de mail of lange meetings. Wel samen om tafel met de juiste mensen in een workshop setting. Zo creëren we de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal. Efficiëntie, creativiteit én focus in één!!

waarom?

Omdat we geloven dat interne communicatie leuk moet zijn en rust biedt in een wereld die constant verandert! Grote groepen mensen inspireren om iets anders te doen? Daar doen we het voor. Bij Funk-e draait het allemaal om effectieve, duidelijke en creatieve communicatie die positieve veranderingen in organisaties stimuleert.

Projectscan

In 1 week een duidelijk advies en plan van aanpak

Het kan een uitdaging zijn om te vinden wat je nodig hebt voor je project. Elk project is anders: doelgroepen, ambities en impact. Daarom voeren we een Project Scan uit om de complexiteit van je project en de benadering ervan te bepalen, vanuit een snelle, duidelijke en visuele aanpak. Bij Funk- creëren we heldere visualisaties en bieden we snel inzicht in de vereisten, risico’s en kansen van je project. Zo helpen we je om de juiste strategie te bepalen en succesvolle resultaten te behalen. Of het nu gaat om de juiste content, het optimaliseren van je communicatie strategie of het maximaliseren van impact, we staan klaar om je project naar een hoger niveau te tillen. Hoe werkt zo’n project scan? En hoe gaat het jou helpen? Lees het in onze blog.

Lees verder

Meer dan duizend tevreden klanten.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.