INTERNE COMMUNICATIE EN

Bij Funk-e begrijpen we als geen ander dat veranderingen in het bedrijfsleven aan de lopende band plaatsvinden. Een koersverandering, cultuurshift, nieuwe manier van (samen)werken, andere systemen,… we hebben ze allemaal voorbij zien komen. En ja, het is nogal een uitdaging om alle medewerkers betrokken te krijgen en houden. Daarom zijn wij als dé expert in verandercommunicatie maar wat trots op onze gave om grote groepen mensen te inspireren om iets anders te doen dan wat ze nu doen. 

Creatief

We combineren creativiteit, een workshop-mentaliteit én meetbare resultaten in één krachtige mix. Ons team van talentvolle creatievelingen komt met de meest verrassende oplossingen om jouw boodschap te laten schitteren en die verandering te realiseren waar je naar snakt.

Hands-on en gestructureerd

Onze workshop-mentaliteit betekent dat we altijd zij aan zij met jou werken, zodat jij je betrokken voelt bij het hele veranderproces en een gevoel van eigenaarschap ontwikkelt. We willen dat iedereen deel uitmaakt van de verandering en we zijn er trots op dat we jou de tools en het vertrouwen kunnen geven om te slagen.

Resultaatgericht

Dus, als je op zoek bent naar een bureau dat niet alleen jouw veranderingen op de kaart zet, maar ook zorgt voor creatieve oplossingen, volledige betrokkenheid én meetbare resultaten, dan ben je bij Funk-e aan het juiste adres.

Resultaat
gericht

Dus, als je op zoek bent naar een bureau dat niet alleen jouw veranderingen op de kaart zet, maar ook zorgt voor creatieve oplossingen, volledige betrokkenheid én meetbare resultaten, dan ben je bij Funk-e aan het juiste adres.

Succesvol Veranderingen Doorvoeren

De Rol van Gepersonaliseerde Interne Communicatie

In de wereld van vandaag moeten bedrijven veranderen om concurrerend te blijven. En alleen als medewerkers betrokken zijn bij de verandering, kan je deze succesvol doorvoeren. Daarom is effectieve communicatie cruciaal. Dit vereist gepersonaliseerde en relevante communicatie die aansluit bij de behoeften van medewerkers, zodat weerstand wordt overwonnen en betrokkenheid vergroot.

Kortom, het succes van verandering hangt af van goede interne communicatie. Omarm de uitdaging, investeer in gepersonaliseerde communicatie en ervaar wat het doet voor jouw verandering!

Het zakelijke landschap en de werknemer hebben ingrijpende veranderingen doorgemaakt, en daarom moeten we onze interne communicatiestrategieën heroverwegen. De opkomst van werknemers die makkelijk van baan wisselen vereist een flexibele benadering van communicatie. Daarnaast hebben bedrijven toegewijde change communicators nodig die zich richten op de behoeften en voorkeuren van werknemers om de kloof tussen change management en werknemers te overbruggen. Door communicatie agile aan te pakken, kunnen bedrijven bovendien verandering effectief implementeren, de betrokkenheid van werknemers stimuleren en een concurrentievoordeel behouden in de voortdurend veranderende wereld van het bedrijfsleven. Het is tijd voor de leiders van morgen om verandering anders te communiceren en kansen voor groei en succes te grijpen.

WAAROM...

... de Leiders van Morgen Verandering Anders Moeten Communiceren

Gebruik De Kracht van...

... Externe Marketing voor Interne Communicatie

Voor interne communicatie kunnen we nog veel leren van externe communicatie: Van het verzamelen van data tot het efficiënt gebruiken ervan, zodat we werknemers behandelen zoals marketeers hun doelgroepen zouden behandelen. Net als bij externe marketing is het cruciaal om te begrijpen hoe medewerkers denken en handelen om er zeker van te zijn dat we hen meekrijgen in een veranderingsproject. En om dat efficiënt te doen, moeten we onze interacties personaliseren en data verzamelen. Alleen als we hen meenemen vanaf het begin van hun werknemersreis, kunnen we ervoor zorgen dat we hen naar het eindpunt krijgen: Hun gedrag aanpassen om bij te dragen aan een succesvolle implementatie van verandering.

Het succes van verandering hangt dus grotendeels af van goede interne communicatie. Omarm de uitdaging, investeer in gepersonaliseerde communicatie en ervaar wat het doet voor jouw verandering!

De focus bij interne veranderingen moet liggen op je interne klanten – je medewerkers – als de hoeksteen van bedrijfssucces in het moderne tijdperk. Net zoals we klanttevredenheid en loyaliteit koesteren, moeten we prioriteit geven aan medewerkerstevredenheid en betrokkenheid.

Om dit voor elkaar te krijgen, is goede interne communicatie belangrijk. Door je medewerkers te segmenteren in verschillende doelgroepen en je communicatie-inspanningen te personaliseren, kun je de medewerkerservaring verbeteren en positieve verandering stimuleren. Vergeet niet dat je medewerkers niet slechts een middel zijn om een doel te bereiken; ze zijn je partners in het behalen van bedrijfssucces. 

de focus bij interne veranderingen...

de focus bij interne verander
ingen...

... moet liggen op je interne klanten, je medewerkers.

De impact van je interne communicatie efforts meten

Een 5 stappen methodologie om je digitale kanaalstrategie te optimaliseren

Dé gids voor interne communicatie specialisten

Funk-e is een bureau dat zowel content als advies biedt. Dus, natuurlijk hebben we talloze strategische en hoogwaardige vraagstukken opgelost voor onze klanten. Maar er lijkt altijd een soortgelijk probleem te zijn als het gaat om uitvoering: Hoe kun jij, als klant, de impact meten van de content die we voor jou creëren?

MATURITY MODEL VOOR INTERNE COMMUNICATIE

Wat is het niveau van jouw interne communicatie strategie?

Om de verschillende niveaus van interne communicatie in beeld te brengen, hebben wij het Maturity Model voor interne communicatie ontwikkeld. Het model laat vijf verschillende niveaus van interne communicatie zien. Als bedrijf zit je op één van deze vijf niveaus. Benieuwd op welk niveau jouw organisatie zit? Download gratis het Maturity Model voor interne communicatie.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.

Neem contact op
met JaNNA

Maak kennis met Janna, onze toegewijde lead consultant en interne communicatie expert bij Funk-e! Ze is er om je snel verder te helpen, zelfs als je even vastzit. Met haar uitgebreide expertise en vriendelijke aanpak staat ze paraat om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je meteen aan de slag? 
Plan dan direct een 15-minuten afspraak in haar agenda en ontdek hoe Janna jouw ideeën tot leven kan brengen!

Wat gaan we doen?