Bij Funk-e begrijpen we als geen ander dat veranderingen in het bedrijfsleven aan de lopende band plaatsvinden. Maar hey, we snappen ook dat het doorvoeren van die veranderingen soms voelt als een wilde achtbaanrit. Daarom zijn wij dé experts in verandercommunicatie en we zijn maar wat trots op onze gave om grote groepen mensen te inspireren om uit hun comfortzone te stappen.

Wij zijn anders dan de rest

Creatief

We combineren creativiteit, een workshop-mentaliteit én meetbare resultaten in één krachtige mix. Ons team van talentvolle creatievelingen komt met de meest verrassende oplossingen om jouw boodschap te laten schitteren en die verandering te realiseren waar je naar snakt.

Hands-on en gestructureerd

Onze workshop-mentaliteit betekent dat we altijd zij aan zij met jou werken, zodat jij je betrokken voelt bij het hele veranderproces en een gevoel van eigenaarschap ontwikkelt. We willen dat iedereen deel uitmaakt van de verandering en we zijn er trots op dat we jou de tools en het vertrouwen kunnen geven om te slagen.

Resultaatgericht

Dus, als je op zoek bent naar een bureau dat niet alleen jouw veranderingen op de kaart zet, maar ook zorgt voor creatieve oplossingen, volledige betrokkenheid én meetbare resultaten, dan ben je bij Funk-e aan het juiste adres.

Wat we heel goed doen...

Intern communicatie advies op maat

Interne Communicatie

Interne Communicatie

Duurzaam inrichten van interne communicatie afdelingen & opleiden van interne communicatie adviseurs naar strategen.
Neem contact op

Verandercommunicatie

Verandercommunicatie

Strategisch communicatie advies bij verandertrajecten en transformaties.
Neem contact op
MATURITY MODEL VOOR INTERNE COMMUNICATIE

Wat is het niveau van jouw interne communicatie strategie?

Om de verschillende niveaus van interne communicatie in beeld te brengen, hebben wij het Maturity Model voor interne communicatie ontwikkeld. Het model laat vijf verschillende niveaus van interne communicatie zien. Als bedrijf zit je op één van deze vijf niveaus. Benieuwd op welk niveau jouw organisatie zit? Download gratis het Maturity Model voor interne communicatie.

Meer dan duizend tevreden klanten.

Uber
Jolein
Lees verder
Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
Doorzaam
Elise
Lees verder
Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
Alida
Lees verder
Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
ABB
Manager & Project Lead
Lees verder
Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.

Stuur ons een berichtje

We denken graag met je mee!