Creatie van boeiende en effectieve uitlegmiddelen. Flexibel gebruik van een strippenkaart voor contentcreatie. Creatieve en impactvolle campagnes. Complexiteit omgezet in begrijpelijke boodschappen. Gedragsverandering stimuleren en gesprekken bij de koffieautomaat inspireren.

Team

 • Project Manager
 • Content Strateeg
 • Creatief Copywriter
 • Designer

Strategisch communicatieadvies & consulting bij verandertrajecten en transformaties. Ondersteuning bij cross-functionele en bedrijfsbrede initiatieven. Meetbare en effectieve resultaten voor succesvolle veranderingen.

Team

 • Communicatie consultant
 • Project Manager
 • Content Strateeg
 • Creatief Copywriter
 • Designer

Duurzame inrichting van interne communicatie afdelingen. Opleiding van strategische interne communicatie adviseurs. Groei en ontwikkeling van interne communicatie binnen uw organisatie. Impactvolle communicatie die rust biedt in een wereld die constant verandert.

Team

 • Communicatie consultant
 • Project Manager

Duidelijk

We beginnen door aandachtig naar jouw verhaal te luisteren en ons volledig te verdiepen in de materie. Hierdoor komen we snel tot de kern van jouw boodschap tijdens onze rapid prototyping sessies. Geen eindeloze discussies via e-mail of lange vergaderingen, maar samen om tafel met de juiste mensen in een inspirerende workshop setting.

De Juiste Boodschap, Op Het Juiste Moment, Via Het Juiste Kanaal

Onze focus ligt op efficiëntie, creativiteit en gerichte communicatie. We werken nauw samen om de juiste boodschap te creëren, op het juiste moment over te brengen en via het juiste kanaal te verspreiden. Dit zorgt voor maximale impact en betrokkenheid bij jouw doelgroep.

Leuk en inspirerend

We geloven dat interne communicatie leuk moet zijn en een gevoel van rust moet bieden in een wereld die constant verandert. Ons doel is om grote groepen mensen te inspireren om iets anders te doen, om positieve veranderingen in organisaties te stimuleren. 

Hoe wij werken... werkt!

Visualiseren van complexe informatie zit in ons DNA! Bij Funk-e zijn we gespecialiseerd in verander communicatie en inspireren we grote groepen mensen om iets anders te doen dan wat ze nu doen. Onze unieke aanpak met pakkende en creatieve campagnes en content zorgt ervoor dat jouw boodschap opvalt en positieve veranderingen binnen jouw organisatie stimuleert.

We maken complexe onderwerpen boeiend en begrijpelijk. Onze aanpak begint met een Kick-off om snel tot de kern van uw boodschap te komen. Geen eindeloze discussies, maar efficiënte workshops met de juiste mensen. Zo creëren we de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal. Efficiëntie, creativiteit en focus in één!

Pricing

We bieden onze abonnementen aan als een handige strippenkaart, waarmee u toegang krijgt tot flexibele en resultaatgerichte communicatie ondersteuning

Ons strippensysteem stelt u in staat om op een efficiënte manier onze expertise in te zetten en te profiteren van de voordelen van langdurige samenwerking. De minimale duur van onze abonnementen is 3 maanden, zodat u voldoende tijd heeft om de impact van onze communicatie expertise te ervaren.

Helpende handjes

2500 Maandelijks
 • Inclusief: 20 uur projectondersteuning per maand
 • Flexbudget voor Content & Campagnes: Voeg extra uren toe tegen hetzelfde uurtarief wanneer dat nodig is.

Ondersteunen

5000 Maandelijks
 • Inclusief: 40 uur projectondersteuning per maand
 • Flexbudget voor Content & Campagnes: Voeg extra uren toe tegen hetzelfde uurtarief wanneer dat nodig is.
Populair

Ontzorgen

10000 Maandelijks
 • Inclusief: 80 uur projectondersteuning per maand
 • Flexbudget voor Content & Campagnes: Voeg extra uren toe tegen hetzelfde uurtarief wanneer dat nodig is.

Neem contact op:


  Meer dan duizend tevreden klanten.

  Uber
  Jolein
  Lees verder
  Funk-e heeft fantastische service verleend. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment op rolletjes. Funk-e staat wat ons betreft voor een flexibele houding, engaged vanaf het allereerste moment, meedenkend en resultaatgericht. Veel dank Steven en Megan voor het mooie resultaat! ​
  Doorzaam
  Elise
  Lees verder
  Funk-e onderscheidt zich door hun professionele aanpak, creativiteit en proactieve houding, dankzij het getalenteerde team van medewerkers. Ze gaan grondig te werk en zijn in staat om jouw ideeën en wensen moeiteloos om te zetten naar hoogwaardige visuals. Samenwerken met Funk-e is een plezierige ervaring, omdat ze naast hun gedrevenheid ook een duidelijk professionele houding hebben.
  Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe
  Alida
  Lees verder
  Fijne open samenwerking, luisteren goed, flexibel en professioneel.
  ABB
  Manager & Project Lead
  Lees verder
  Funk-e heeft ons echt geholpen onze focus te verkleinen en het juiste verhaal te vertellen.