leg je jaarplan duidelijk uit.


nieuw: de jaarplan animatie!

je strategie duidelijk uitleggen.

met een uitleganimatie van 75 seconden

Voor elke manager is het een uitdaging om de jaar- of kwartaalplannen helder te presenteren. Of om bijvoorbeeld terug te kijken op het afgelopen jaar. Voor je het weet verval je al in moeilijk te begrijpen managementtermen of wordt jouw verhaal veel te langdradig en begrijpt niemand het meer. Hoe zorg je er nou voor dat echt iedereen jouw verhaal begrijpt? En de plannen ook echt tot uitvoering komen?

Funk-e introduceert de jaarplan animatie: jouw strategie en plannen van de afgelopen- of komende periode duidelijk uitgelegd in een animatie van 75 seconden!

Ben je nog niet zeker of de jaarplan animatie nuttig is voor jou? Kom langs op ons kantoor in Rotterdam voor een vrijblijvende sessie! Zowel in december als in januari hebben we maximaal 12 plekken beschikbaar voor een vrijblijvende sessie. 

Hieronder vind je twee animatie voorbeelden. Daarnaast vind je op deze pagina een aantal extra opties om jouw verhaal zo duidelijk mogelijk over te brengen!

voorbeeld 1:

voorbeeld 2:extra uitleg opties.

hoe kun je nóg duidelijker uitleggen? 

schrijf een duidelijk en overtuigend verhaal
Het informeren en overtuigen van jouw collega's begint met het schrijven van een gestructureerd en duidelijk verhaal. Daarom geven wij ook storytelling training. Hierin leer je om met weinig woorden tot de kern van jouw boodschap te komen, zodat je duidelijk en overtuigend bent. Vraag hier meer informatie over via onderstaand formulier.


gebruik gestructureerde en beeldende slides

Beeld maakt het makkelijker om een verhaal te begrijpen en te onthouden. Probeer daarom jouw verhaal altijd te visualiseren. Naast een animatie kunnen ook gestructureerde en beeldende slides hier aan bijdragen. We helpen je graag met ontwerpen en structureren van jouw strategische slides. Neem contact met ons op voor meer advies!


een infographic voor meer details
Oke, je hebt de plannen nu duidelijk gepresenteerd, awesome! Maar hoe zorg je dat iedereen de plannen gedurende het jaar blijft onthouden?  Een infographic kan hier bij helpen en biedt daarnaast de mogelijkheid om meer details te tonen. Denk hier bijvoorbeeld aan een tijdlijn van de plannen van het komende jaar. Ook hier kunnen we je mee helpen

 

 

 

... meer info en inplannen.

 

Vul onderstaand contactformulier in om jouw vrijblijvende sessie in te plannen. We nemen dan contact met je op om een datum af te spreken. Je kunt dit formulier ook gebruiken om informatie op te vragen over de jaarplan animatie of de extra uitleg opties.